Veelgestelde vragen

Wat is lastminutesardinie.nl?

lastminutesardinie.nl is de reisvergelijker van Nederland waar je gemakkelijk en snel de beste prijs voor jouw reis kan vinden. Wij vergelijken alle reizen tussen de grootste reisaanbieders van Nederland. Waarom zou je teveel betalen voor dezelfde reis? Daarom doe je de lastminutesardinie.nl reischeck en boek je direct jouw favoriete vakantie bij de aanbieder van jouw voorkeur.

lastminutesardinie.nl vergelijkt de reizen over de hele wereld en helpt je ook bij het vinden van een hotel, weekendjeweg of de scherpste lastminutes. Of je nu een zomer of wintersportvakantie wilt, wij helpen je door de palmbomen weer het strand te zien.

lastminutesardinie.nl is opgericht in 2010 en voorziet in de behoefte transparantie te verschaffen in de aanbod en prijzen van de reiswereld.

Samenwerkende partijen zijn o.a.:

  • Sunweb
  • Vaya
  • Peter Langhout
  • Arke
  • Biztravel
  • En nog veel meer....

Kortom, veel vergelijkplezier op lastminutesardinie.nl, jouw reis de beste prijs!

Ik heb een vraag over mijn boeking

lastminutesardinie.nl staat afzijdig van de boeking met de reisaanbieder. Als u vragen hebt over uw boeking neemt u contact op met de aanbieder van uw geboekte reis.

Ik heb een vraag over een reis/product op lastminutesardinie.nl

lastminutesardinie.nl biedt enkel informatie over de reizen waar overigens geen rechten aan kunnen worden verleend. Over productinhoudelijke informatie vragen wij u contact op te nemen met de aanbieder van dit product.

Wat zijn de vertrektijden van mijn reis?

lastminutesardinie.nl biedt enkel informatie over de reizen waar overigens geen rechten aan kunnen worden verleend. Voor reistijden vragen wij u contact op te nemen met de aanbieder van dit product. Kan ik nog korting krijgen op mijn reis?Hiervoor vragen we u contact op te nemen met uw reisaanbieder.

Andere vraag?

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met ons.

Top 0 lastminutes in Sardinië